Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

Tässä on jo melkein kuukausi menny siitä kun täällä viimeks kävin ja pakko sanoa et wow, paljon on tapahtunu. Ensinnäki näin !vähän! myöhässä, hyvää vuotta 2016! En nyt mistään tosi "inspirational" uuden vuoden lupauksista tai -vietosta kirjota erillistä postausta, koska se ei tällä kertaa kauheesti mun elämää koskettanu. Tai no vietin uuden vuoden aaton mun perheen ja mun tädin perheen kanssa. Ammuttiin raketteja, valettiin tinaa ja tehtiin kaikkea tällästä perinteistä.

Uusi vuosi oli tosi mukava, mut musta ei tuntunu yhtään uudelta vuodelta eikä se haitannut. Se johtu siitä, että lähettiin 1. tammikuuta Helsinkiin ja seuraavana aamuna lentokoneella Marokkoon. Sieltä mä otin niin paljon kuvia, että tuun julkasemaan niitä täällä moneen kertaan.

Nyt mulla ei oo kuitenkaan ollu aikaa Marokosta mitään kirjotella, vaikka oonkin viettäny paljon aikaa sängyn pohjalla. Sain meinaa sellasen vähemmän kivan tuliaisen etelästä, eli vatsataudin. Ei se mikään paha tauti ollut, koska en oksentanu kertaakaan, mut vieläkin joskus mahassa tuntuu kummaliselta ja on paha olo. Sitten vielä siihen kaupan päälle sain oikein kunnon suomalaisen flunssan, eli tässä oon nyt jo yli 2 viikkoa ollu kipeenä. Vieläkin yskä ja nuha vaivaa, mut kyllä tää toivottavasti pian helpottaa.

Mulla vuosi 2016 on lähteny hyvin käyntiin (jos tätä sairastelua, josta kirjotin jo aika pitkän pätkän, ei oteta huomioon). Toivon, että sullakin!

Heippa!

Kommentit