Siirry pääsisältöön

LOMA

Meidän koulussa oli kevätjuhla lauantaina. Mun mielestä juhlissa parasta on se, kun saa laittautua ja pukeutua parhaisiin. Tai no kyllähän joka päivä saa laittautua, mutta ei mulla olisi aikaa meikata kunnolla ja tehdä hienoja kampauksia joka aamu. Aina välillä ei kuitenkaan haittaa jos yöunet jää vähän lyhyemmiksi hiusten kiharruksen ja meikkaamisen takia.
Tykkään laittautua. Olen aika tyttömäinen tyttö siinä mielessä. Laittautumisessa myös ihanaa on se, että tunnen itseni yleensä kauniiksi sen jälkeen. Haluankin sen takia julkaista kuviani lauantailta, kun KESÄLOMA ALKOI!

VACAY

We had the semester closing ceremony at school on Saturday. I think that the best thing about "fancy" events is that you can dress up nicely. Or actually you could dress up nicely everyday, but I don't have time to put on more make up and do fancy hairstyles every morning. But sometimes it doesn't matter if I get a little less sleep because of it.
I love the process of making myself look nicer. I know, I'm a pretty girly girl. And the thing I also love about it is that I feel beautiful after it. That's why I want to show you pictures of me from Saturday, when my SUMMER VACATION BEGAN!













Kommentit