Siirry pääsisältöön

Konfirmoitu 24.7.2016

Lähdin rippileirille ajatellen, että haluan sen vaan pois alta, jotta voin päästä ripiltä ja juhlia. Ensimmäisenä päivänä hengasin vaan kavereideni kanssa ja luulin, että me vietettäisiin koko leiri pelkästään sen porukan kesken. Leirin aikana tutustuin kuitenkin kaikkiin mahtaviin ihmisiin ja leirillä oli todella hauskaa. Haluaisin jopa mennä sinne viikoksi uudelleen saman porukan kanssa!

Leirin jälkeen oli pari päivää aikaa valmistautua rippijuhliin. Kävin ottamassa kynnet, haettiin kakkuja ja kukkia, kokattiin ruokia valmiiksi, majoitettiin sukulaisia ja tehtiin paljon muitakin valmisteluja. 

Rippijuhlapäivänä heräsin 5.30 aamulla. Laitoin itseni valmiiksi ja stressasin sitä, kun meikkini ei tietenkään onnistunut täydellisesti juuri silloin kun olisi pitänyt. Selvisin kuitenkin siitä ja lähdin kirkolle. Puimme albat päälle, harjoittelimme vielä kulkueen ja laulut ja suuntasimme yläkertaan odottamaan h-hetkeä. Konfirmaatiossa kaikki sujui ongelmitta. Sen jälkeen otimme kirkolla kavereiden kanssa kuvia ja suuntasimme kotiin juhlimaan. Juhlani alkoivat alkumaljalla ja siitä jatkuivat syömisellä, lahjojen saamisella ja jutustelulla. Päivä oli ihana ja pajon parempi kuin odotin. Juhlat onnistuivat upeasti ja sain viettää ikimuistoisen konfirmaatiopäivän rakkaiden ihmisten kanssa.







































Kommentit